4.8/5

Autoværksted

Få pålidelig og professionel bilservice

Som bilejer kan det være vigtigt at have en pålidelig lokal mekaniker, der kan udføre service og reparationer på bilen. Hos Autotekniker v/Kim Skytthe får du en erfaren mekaniker, der er i stand til at servicere og reparere biler fra alle mærker. Uanset om det er et basiseftersyn eller en mere specialiseret opgave som kædereparation, kan du stole på, at arbejdet udføres efter bilfabrikanternes forskrifter.

Autotekniker - Kim Skytthe - Mekaniker

Med års erfaring og ekspertise står jeg klar til at håndtere alle dine bilbehov. Jeg er en erfarn autotekniker og er specialiserede i alt fra almindelig vedligeholdelse til avancerede reparationer. Jeg sætter kvalitet og pålidelighed i højsædet, og mit mål er altid at sikre, at din bil kører optimalt. Besøg mig i dag for en professionel og venlig service, der matcher dine behov. Autotekniker v/Kim Skytthe – din bil fortjener det bedste!

Læs om hver enkelt service

3 års garanti

Når du får udført service hos Autotekniker, får du også et stempel i din fysiske eller elektroniske servicebog. Dette er vigtigt for at opretholde din fabriksgaranti. Derudover tilbydes der en 3-årig garanti på det udførte arbejde.

Service på alle bilmærker

Spørgsmål?

Du er altid velkommen til at ringe eller komme forbi vores værksted.